Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

963 дитини відтепер будуть займатися в оновленому Будинку дитячої та юнацької творчості

963 дитини відтепер будуть займатися в оновленому Будинку дитячої та юнацької творчості

Під час робочої поїздки до міста Люботин заступник голови ХОДА Вадим Данієлян відвідав будівлю Будинку дитячої та юнацької творчості Люботинської міської ради та майбутній краєзнавчий музей.

«Через відсутність у місті Будинку культури, звітні концерти Будинку дитячої та юнацької творчості ми проводили в танцювальній залі. Там місця замало навіть для учнів, не те що для батьків» - прокоментував ситуацію начальник відділу освіти Люботинської міської ради Валерій Стрілець.

Зараз заклад планують відремонтувати, зробивши його комфортнішим для учнів та гостей.

Та це не єдиний об’єкт, який буде оновлено. У будівлі колишнього лінійного відділення міліції зробили ремонт, замінили вікна, двері. Провели сантехнічні та електромонтажні роботи. Відтепер у ньому буде розташований краєзнавчий музей та управління соціального захисту населення. Ремонт у приміщенні завершено, лишилось лише вирішити проблему з документами.

«Ми сподіваємось на вашу підтримку та підтримку голови ХОДА Юлії Світличної в передачі приміщення на баланс міської ради», - сказав Люботинський міський голова Леонід Лазуренко.

Вадим Данієлян, у свою чергу, запевнив, що вирішення цього питання знаходиться на контролі обласної влади.