Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завершено ремонтні роботи на 9 дорогах місцевого значення

Завершено ремонтні роботи на 9 дорогах місцевого значення

Про роботи з поточного середнього ремонту на місцевих дорогах розповів на брифінгу 11 липня начальник Управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігор Турченко.

Він повідомив, що заплановані у цьому році роботи вже виконані на дорогах Богодухів - Павлівка - Гути (Богодухівський район), Борівське - Волоська Балаклія (Шевченківський район), Шевченкове - Мостове - Великі Хутори (Шевченківський район), Кегичівка - Крутоярівка (Кегичівський район). Також роботи завершені на під’їздах до села Руська Лозова Дергачівського району, до села Зелений Колодязь Чугуївського району, до села Козачі Майдани Кегичівського району, до села Мала Рогань Харківського району і на об’їзді смт Шевченкового.

Продовжуються роботи на чотирьох об’єктах:

 - автодорога Валки - Пархомівка (Валківський район) - влаштування вирівнювального шару покриття;

- під’їзд до смт Чкаловського, села Гаврилівка (Чугуївський район) - влаштування вирівнювального шару покриття;

- автодорога Вовчанськ - Землянки (Вовчанський район) - фрезерування покриття;

- під’їзд до смт Покотилівки (Харківський район) - фрезерування покриття.

«Роботи виконуються в комплексі - з розміткою та заміною дорожніх знаків. Усе проходить згідно з графіками, - підкреслив Ігор Турченко. -  Крім того, в кожному районі продовжуються роботи з експлуатаційного утримання доріг, ямковий ремонт. Це підготовка шкільних та автобусних маршрутів. Основні напрямки - Харків - Липці, Буди - Березівка - Південне, під’їзд до села Червоний Оскіл Ізюмського району, дороги Богодухів - Нова Водолага, Золочів - Довжик - Миронівка».