Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Почався ремонт дороги в селі Феськи

Почався ремонт дороги в селі Феськи

18 червня за завданням голови області Юлії Світличної з робочою поїздкою Золочівський район відвідав заступник голови ХОДА Євгеній Шахнекно.

У селі Феськи 18 червня розпочався поточний ремонт ділянки дороги від села до траси Золочів - Харків. Євгеній Шахненко, перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко та голова району Ігор Гурін проінспектували старт робіт.

«Сьогодні завдяки Юлії Світличній сформований обласний Дорожній фонд, і кожен район області отримав кошти для ремонту місцевих доріг, - повідомив Євгеній Шахненко. - На минулій зустрічі із Золочівською громадою ми визначили, що в найгіршому стані в районі ділянки доріг від села Довжик до траси та від села Феськи до Золочівської траси. Було проведено тендер, і зараз ми почали ремонт».

Як зазначив директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко, кошти на ремонт доріг було виділено з обласного Дорожнього фонду в розмірі 12 млн грн. Перші ремонтні роботи розпочато на вулиці Харківській - від залізничного переїзду до стадіону. Загальна протяжність дороги - більше 10 км.

«Окремі ділянки дороги будемо ремонтувати капітально, на інших проведемо ямковий ремонт. З огляду на зауваження місцевих жителів, особливу увагу приділимо формуванню узбіч», - сказав Ігор Турченко.

Як зазначила в.о. старости Феськівського старостинського округу Людмила Глух, місцеві жителі вже 4 роки зверталися з проханнями про ремонт цієї дороги, оскільки нею проходить автобусний маршрут Феськи - Харків, яким щодня користується значна частина жителів сіл району.

Під час зустрічі з громадою місцеві жителі також попросили сприяння заступника голови ХОДА у вирішенні низки питань, зокрема, відновлення та подовження другого маршруту автобуса, ремонту водопроводу, мереж газо- й електропостачання.

Питання ремонту доріг Золочівщини Євгеній Шахненко обговорив з керівництвом району та представниками відповідних служб у ході наради в районному центрі. Так, цього року запланували проведення капітального ремонту ділянки дороги по вул. Центральній. Як зазначив голава Золочівської РДА Ігор Гурін, на цьому відрізку шляху знаходяться дві новобудови - фізкультурно-оздоровчий комплекс і новий православний храм.