Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області триває ремонт доріг місцевої мережі

У Харківській області триває ремонт доріг місцевої мережі

Про це повідомив начальник управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігор Турченко.

За його інформацією, роботи з експлуатаційного утримання проводяться в усіх районах області. В першу чергу - на автобусних маршрутах.

«Стосовно робіт щодо поточного ремонту. Управлінням будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА оголошено 38 тендерних процедур, підготовлена проектно-кошторисна документація, по 6 дорогах уже визначені переможці. Чекаємо на сесію облради для того, щоб вона затвердила цей перелік, і в казначействі були зареєстровані договори. Тоді ми зможемо взятися до масштабних робіт», - сказав Ігор Турченко.

Також, за його інформацією, ямковий ремонт триває в Балаклійському районі (Нурове – Гусарівка), Шевченківському (під’їзд до села Огурцівка та біля села Огурцівка), Богодухівському (Богодухів  - Павлівка – Гути), Великобурлуцькому (під. до с. Червоної Хвилі), Вовчанському (Салтів – Гонтарівка – через Томахівку), Дворічанському (В. Бурлук - Григорівка – Обухівка – Дворічна), Дергачівському (під. до с. Малих Проходів), Зачепилівському (Новоселівка – Устинівка), Золочівському (Золочів – Довжик – Миронівка), Ізюмському (Чорнобаївка – Новопавлівка), Барвінківському (Барвінкове – Мечебилове), Куп’янському (Куп’янськ – Кругляківка), Борівському (Дружелюбівка - на Червоний Лиман), Нововодолазькому (Н.Водолага – Вільхуватка – Рокитне – Мокра Рокитна), Сахновщинському (Сахновщина – Краснопавлівка), Харківському (Харків – Липці – Борисівка), Красноградському (Красноград – Берестовенька) та ін.