Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА передала державні нагороди діячам Харківського району

Голова ХОДА передала державні нагороди діячам Харківського району

10 травня Юлія Світлична відвідала район із робочою поїздкою.

Під час поїздки голова ХОДА провела нараду з керівництвом району та представниками органів місцевого самоврядування, зустрілась з громадою та вручила ключі від нових квартир дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування.

Також Юлія Світлична передала Подяку Прем’єр-міністра України Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю та Почесну грамоту Кабінету міністрів України - Василю Чигрину, заступнику головного редактора місцевої газети «Трибуна трудящих».

«Я в «Трибуні трудящих» працюю дуже давно та з кожним роком все більше й більше радію за наш Харківський район, як ми говоримо - «передмістя», - сказав Василь Чигрин. - Кожного року тут відбуваються події навіть не обласного, а всеукраїнського рівня. Мені здається, що з керівництвом області та з новообраним керівництвом об'єднаної громади досягнемо ще більших успіхів».

Олег Чернобай подякував голові ХОДА Юлії Світличній за увагу, яку вона приділяє розвитку Харківського району та Пісочина, зокрема.

«Такої уваги й підтримки з боку обласної адміністрації ніколи не було, - сказав селищний голова. - Тільки з вашою допомогою маємо і нову школу, і дитячі садки, і фізкультурно-оздоровчий комплекс, а зараз – квартири для дітей-сиріт. Спасибі вам велике!».

Юлія Світлична відзначила, що такі можливості для розвитку районів та населених пунктів області з’явилися завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України.

«Завдяки тому, що нарешті держава виконала свої обіцянки, віддавши кошти на місця, громадам, ми змогли побудувати й школу, і ФОК. У Південному будуватимемо садок, якого теж зачекалися. Роботи вже почалися, зволікати не будемо», - сказала керівник області.

Більше фото