Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрився турнір з боксу за участю збірних чотирьох країн

У Харкові відкрився турнір з боксу за участю збірних чотирьох країн

У змаганнях, що відбуваються в Палаці спорту «Локомотив», беруть участь 95 спортсменів з України, Туркменістану, Узбекистану та Казахстану.

26 квітня в урочистому відкритті міжнародної матчевої зустрічі з боксу за участю команд чотирьох країн взяла участь голова ХОДА Юлія Світлична. Вона привітала всіх учасників та вболівальників на Харківщині.

«Сподіваюся, що Харків запам'ятається вам добрими враженнями, а кожен з уболівальників, спостерігаючи за яскравими матчами, отримає позитивне враження, - сказала керівник області. – Спорт у Харкові розвивається, він має добрі традиції та хорошу історію. І ми будемо її продовжувати. Минулого року ми на високому рівні провели перший в Україні чемпіонат Європи з боксу. І я вітаю збірну України, яка на ньому взяла найбільшу кількість нагород. Бажаю справедливих змагань. І нехай переможе найсильніший!».

Учасники матчевої зустрічі – це одні з топових боксерських команд світу. Вони є володарями значної кількості нагород останніх чемпіонатів світу, Олімпійських ігор та змагань Всесвітньої серії боксу.

Одразу після церемонії відкриття розпочався бій між командами України та Туркменістану.

Бої турніру триватимуть з 26 по 28 квітня. На найближчі дні розклад такий:

27 квітня

14:00 – 16:00  Казахстан 2 – Туркменістан

16:00 – 19:00  Україна 2 - Казахстан 1

19:00 – 21:00  Україна 1 – Узбекистан

28 квітня

12:00 – 16:00  Узбекистан - Україна 2

16:00 – 18:00  Україна 1 - Казахстан 1.

28 квітня о 18:00 відбудеться церемонія нагородження переможців та призерів змагань.

Більше фото