Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’ян запрошують взяти участь у конкурсі грантів

Харків’ян запрошують взяти участь у конкурсі грантів

Метою проекту є залучення організацій громадянського суспільства до процесів моніторингу та публічного діалогу з органами влади щодо питань реалізації медичної реформи.

До участі в конкурсі грантів «Підтримка регіонального діалогу в реформі охорони здоров’я» запрошуються неприбуткові організації громадянського суспільства, які мають: статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше 1 року, спроможність впроваджувати грантові проекти та звітувати за ними (включаючи фінансове звітування), запланували в бюджетах своїх проектів участь одного (двох) представників своєї організації в кожній з 2-денних конференцій, які припадають на період виконання проекту.

«Досвід практичної роботи у сфері запропонованого проекту  буде конкурентною перевагою. Вітається здійснення проектної діяльності у співпраці з іншими регіональними громадськими організаціями, організаціями аналітичного, експертного спрямування, ЗМІ, - зазначають організатори. – Програма не надає грантів  політичним партіям, релігійним громадам та пов’язаним із ними ОГС».

Більш детальну інформацію можна отримати тут. У разі виникнення додаткових запитань, листи можна надсилати на електронну адресу rfr@ier.kiev.ua.

Довідка. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою» в рамках проекту «Просування реформ у регіони», який фінансується Європейським Союзом та Міжнародним фондом «Відродження», оголосив спеціальний конкурс  грантів «Підтримка регіонального діалогу в реформі охорони здоров’я». Важливою складовою проекту є підтримка регіональних організацій громадянського суспільства.