Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2018 році в Нововодолазькій ЦРЛ проведуть капремонт кількох відділень

У 2018 році в Нововодолазькій ЦРЛ проведуть капремонт кількох відділень

З результатами ремонту, який уже проведено в лікарні, та запланованими обсягами робіт ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Нововодолазького району.

Капремонт у Нововодолазькій ЦРЛ стартував ще в 2017 році. Роботи розпочали зі створення нового педіатричного відділення. Воно розташується на 3-му поверсі хірургічного корпусу лікарні, який до цього пустував протягом майже 20 років. Тут уже замінили вікна, двері й підлогу, відремонтували системи опалення й водовідведення. Наразі йдуть оздоблювальні роботи, а також закупівля меблів і обладнання.

«Ремонт у лікарні продовжуватимемо. Цього року, зокрема, роботи проведемо в пологовому корпусі та терапевтичному відділенні», - повідомила голова ХОДА.

Так, коштом обласного бюджету цього року заплановано замінити на металопластикові вікна й двері лікувального корпусу й терапевтичного відділення, пологового корпусу. На це передбачено понад 1 млн грн. Замінять вікна й двері також у нежитловій будівлі поліклініки.

Крім того, у 2018 році в лікарні відремонтують хол, проведуть внутрішні роботи в кількох відділеннях, оновлять системи водопостачання й водовідведення в лікувальному корпусі, терапевтичному відділенні й систему теплопостачання ЦРЛ у цілому. Заплановано придбання нової медичної техніки й багатофункціональних ліжок тощо.

«Наша лікарня обслуговує весь Нововодолазький район. За рік проводимо понад 117 тисяч консультацій у поліклінічному відділенні та лікуємо понад 5000 пацієнтів у стаціонарі. Це майже п’ята частина населення району», - навів дані головний лікар Нововодолазької ЦРЛ Олег Яковенко.

Більше фото