Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці фестивалю «Молодіжний лідер року - 2016/2017» отримали нагороди ХОДА

Переможці фестивалю «Молодіжний лідер року - 2016/2017» отримали нагороди ХОДА

Урочиста церемонія нагородження відбулась 18 січня.

Від імені керівника області Юлії Світличної переможців конкурсу привітав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

«У Харківській області працює наймолодша команда керівників обласних держадміністрацій. За висновками експертів, наша команда демонструє найкращі результати серед регіонів, - зауважив Анатолій Бабічев. - Переважна більшість молодіжних ініціатив є перспективними й гідними реалізації. Мені хочеться щоб 2018 рік став ще більш плідним для реалізації наших проектів».

Серед переможців конкурсу «Молодіжний лідер року» - один з організаторів тогорічного фестивалю української культури «Дорога на Схід», начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради Ярослав Вишняков.

«Наш фестиваль став наймасштабнішою подією, яка відбулась в Ізюмі минулого року, а за деякий час до нас завітали голова ХОДА Юлія Світлична та Президент України Петро Порошенко і відкрили оновлену дорогу на схід. Ця дорога об’єднала Харківщину і Донбас»,  - сказав Ярослав Вишняков.

У церемонії нагородження брали участь радники голови ХОДА Катерина Садурська та Наталя Куфтеріна.

«Спільно ми розвиваємо молодіжну політику. Дуже рада, що ви активно долучаєтесь до цього, реалізуючи молодіжні проекти. Не маю сумнівів, що деякі з цих ідей будуть втіленні на загальноукраїнському рівні», - зауважила Наталя Куфтеріна.

Довідка. Фестиваль «Молодіжний лідер року» було засновано у 2000 році Управлінням у справах молоді та спорту ХОДА та комунальною установою «Харківський обласний центр молоді». За роки його проведення переможцями стали понад 250 молодіжних лідерів, звання лауреата отримали 1000 осіб.

Цьогорічні переможці та лауреати обиралися у 14 номінаціях, таких як: позашкільна освіта, державна служба, фізична культура та спорт, культура, народна творчість та національні традиції, підприємницька діяльність, молодий науковець, соціальна робота, лідери громадських організацій, журналістика, волонтер, сільське господарство, представники структур МВС, ДСНС та ЗСУ, охорона здоров’я. Всього переможцями і лауреатами фестивалю стали понад 40 молодіжних лідерів.