Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили сприяти вирішенню земельних та транспортних питань

Марка Беккера просили сприяти вирішенню земельних та транспортних питань

20 грудня перший заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

За допомогою до Марка Беккера звернулися понад десяти жителів Харківської області.

Більшість звернень стосувалися оформлення прав власності на земельні ділянки, а саме - затвердження в обласному ГУ Держгеокадастру проектів землеустрою ділянок для ведення особистого селянського господарства. З такими питаннями звернулися мешканці Дергачівського, Харківського, Дворічанського та Лозівського районів.

Про порядок подавання документів і необхідність усунення зауважень технічного характеру заявникам розповів начальник Юридичного управління ГУ Держгеокадастру в Харківській області Валерій Даугуль.

Також у ході прийому мешканка селища Бабаї просила Марка Беккера сприяти вирішенню транспортного питання. Пільговик розповіла, що їздить в автобусі не тільки в передбачений перевізником для цієї категорії час і змушена платити за проїзд. Розібратися в ситуації Марк Беккер доручив начальнику відділу транспортної інфраструктури та зв'язку Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олександру Недільку.

Також до першого заступника голови ХОДА для вирішення спорів з рибним господарством Зміївського району звернулися рибалки-любителі. На їхню думку, господарство не має права вимагати сплати за рибну ловлю в технічному водоймищі, котре цієї організації не належить. Марк Беккер запевнив заявників, що в ситуації обов'язково розберуться фахівці Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Харківській області та керівництво місцевої райдержадміністрації.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.