Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі Золочівського району просили Євгенія Шахненка сприяти ремонту місцевої дороги

Жителі Золочівського району просили Євгенія Шахненка сприяти ремонту місцевої дороги

1 грудня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харківської області просили заступника голови ХОДА сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, ініціативна група з села Світличне Золочівського району розповіла про аварійний стан дороги від населеного пункту до районного центру.

«Дорога знаходиться просто в аварійному стані, але ж там щодня курсує шкільний автобус», - поскаржилися місцеві жителі.

Євгеній Шахненко повідомив, що знає про цю проблему.

«З початку наступного року дороги місцевого значення переходять на баланс ХОДА. У нас вже є алгоритм і порядок приведення до ладу місцевих доріг області, - відповів Євгеній Шахненко. - Так, по Золочівському району ми визначили пріоритетні дороги, ремонт яких почнеться навесні. До їх числа увійде і дорога Світличне - Золочів».

Також заступник голови ХОДА зв'язався телефоном з керівництвом Служби автомобільних доріг у Харківській області та поставив завдання забезпечити безпечний проїзд дорогою вже в цьому році.

Крім того, до Євгенія Шахненка зверталися з проханнями сприяти вирішенню житлово-комунальних питань. Так, мешканка селища Високий Харківського району розповіла про проблеми, які у неї виникли з водопостачанням. Ще одна мешканка Високого просила допомоги в реструктуризації заборгованості за послуги газопостачання.

Також до заступника голови ХОДА звернулась мешканка Чугуївського району. Жінка просила про відновлення газопостачання.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, у разі потреби отримали консультації керівників профільних підрозділів облдержадміністрації.