Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці І Відкритого регіонального турніру з фінансової грамотності отримали Кубки голови ХОДА

Переможці І Відкритого регіонального турніру з фінансової грамотності отримали Кубки голови ХОДА

Нагороди вручив перший заступник керівника облдержадміністрації Марк Беккер.

Фінальна частина турніру відбулася 23 листопада в приміщенні Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи».

У ході церемонії нагородження переможців турніру Марк Беккер привітав їх від імені голови ХОДА Юлії Світличної та вручив дипломи керівникам команд.

«У змаганнях взяли участь 23 команди школярів, 18 команд вищих навчальних закладів. Разом - це майже 300 учасників, - відзначив Марк Беккер. - Нам дуже приємно, що ми започаткували співпрацю між банками Харківщини, вищими навчальними закладами та загальноосвітніми закладами освіти. Така співпраця є запорукою успіху та підвищення рівня фінансової грамотності населення Харківської області. Упевнений, що кожний учасник, кожна команда продемонстрували свої знання, спробували себе в командній грі та отримали задоволення від турніру».

Перший заступник голови ХОДА відзначив, що фінансова освіченість громадян є основою фінансової могутності держави. Також Марк Беккер нагадав, що в травні цього року було підписано Меморандум щодо розвитку та підвищення рівня фінансової грамотності населення Харківської області між ХОДА, Харківським банківським союзом, Харківським університетським консорціумом та одним з учасників університетського консорціуму – університетом банківської справи.

Марк Беккер звернувся до учнівської молоді та студентства Харківщини з пропозицією долучатися до таких проектів.

«Не бійтеся змагатися, перемагайте, навчайтеся та отримуйте задоволення від своїх досягнень кожного дня», - закликав перший заступник голови ХОДА.

Під час відвідання вишу Марк Беккер поспілкувався з колективом та студентами. Він ознайомився з роботою навчально-тренувального банку, сучасної лабораторії інформаційних технологій та музею грошей.