Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав соціальних працівників області з професійним святом

Михайло Черняк привітав соціальних працівників області з професійним святом

1 листопада заступник голови ХОДА взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Він передав учасникам заходу теплі побажання від імені керівника області Юлії Світличної, подякувавши їм за чуйність і допомогу, яку вони надають людям, що її потребують.

Михайло Черняк наголосив, що розвиток соціальної сфери і зміна соціальних стандартів є важливими складовими державної політики.

«Вагомість вашої професії важко переоцінити, особливо сьогодні, коли в нашій країні активно впроваджуються ініційовані Президентом реформи, спрямовані на зростання соціальних стандартів, - сказав заступник голови ХОДА. - Забезпечення субсидіями, збільшення пенсій, зростання мінімальної заробітної плати та легалізація зайнятості - реалізація всіх цих змін залежить саме від вас. Ви - посередники між державою і громадянами, і від вашої роботи залежить, наскільки люди відчують соціальні реформи на собі».

Михайло Черняк відзначив, що в соціальній сфері Харківщини працюють понад 13 тисяч осіб. І сьогодні в області ведеться активна робота, спрямована на створення комфортних умов праці для співробітників соцустанов, на плечах яких лежить колосальне навантаження.

«Ми відкрили в Харкові сучасні центри надання адміністративних та соціальних послуг. Це не тільки можливість надавати послуги громадянам у комфортних умовах та на європейському рівні. Це і відповідні умови для соціальних працівників, які щодня допомагають сотням жителів регіону», - зазначив Михайло Черняк.

У ході заходу він вручив почесні відзнаки обласної адміністрації кращим працівникам соціальної сфери Харківської області.