Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА привітала вчителів Краснокутщини з професійним святом

Голова ХОДА привітала вчителів Краснокутщини з професійним святом

Під час робочої поїздки до Краснокутського району Юлія Світлична завітала на свято, яке влаштували для працівників освіти в районному будинку культури.

«Разом з усією Україною я вітаю вас з Днем працівника освіти. Учитель – це унікальна професія. Її обираєш серцем і залишаєшся вірним їй до кінця життя, - сказала керівник області, звертаючись до учасників свята. - За минулий рік нам з вами вдалося дуже багато. І можу сказати, що це – тільки початок нашої роботи. Цього року для Краснокутського району будуть закуплені два новеньких шкільних автобуси, 7 предметних кабінетів для шкіл. Чотири школи району отримали фінансування за обласною програмою міні-проектів «Разом – у майбутнє». Цим коштом ремонтуватимуть дахи, стіни, проводитимуться й інші ремонті роботи. Буде закуплено нове обладнання - комп'ютери вже надійшли. У районі буде створено опорну школу, яка матиме 3 нові сучасні кабінети».

Юлія Світлична відзначила, що всі ці заходи укріплюють сільську школу.

«Ми з вами розуміємо, що талановиті діти живуть не тільки в обласних центрах, вони усюди: у селі, у селищі, в невеликих містах… І умови в усіх мають бути однаковими, тому що наші діти гідні хорошої навчальної бази. Від себе ми будемо забезпечувати цю базу, а від вас розраховую на таку саму енергію й любов до своєї справи», - сказала голова ХОДА.

Під час свята для працівників освіти Краснокутського району виступили місцеві творчі колективи. 

Більше фото