Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво нового ФОКу в Золочеві планують завершити в 2018 році

Будівництво нового ФОКу в Золочеві планують завершити в 2018 році

Заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко за дорученням керівника області Юлії Світличної перевірив хід будівельних робіт на об’єкті.

Будівництво ФОКу в Золочеві розпочалося в серпні 2017 року. Вже вирито котлован, проводяться зварювальні роботи. До кінця року тут планують завершити закладку фундаменту, монтаж несучих конструкцій, будівництво стін та перегородок, встановити вікна й двері. У планах – завершити будівництво в  2018 році. 

«Місце для спортивної споруди дійсно підібрано вдало. Але треба працювати в темпі, щоб виконати всі заплановані роботи вчасно. І голова обласної державної адміністрації Юлія Світлична, і всі ми хочемо бачити золочівських дітей здоровими, активними й разом із районною владою докладемо всіх зусиль для відкриття цього закладу», - відзначив Євгеній Шахненко в ході робочої наради на об’єкті.

Як розповіли в Золочівській РДА, у ФОКу діти з усього району матимуть змогу безкоштовно займатися боксом, легкою атлетикою, футболом, тенісом, волейболом тощо. Також у комплексі буде борцівський та тренажерний зали.