Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У будинках на вул. Арсенальній у Балаклії розпочали встановлювати індивідуальні газові котли

У будинках на вул. Арсенальній у Балаклії розпочали встановлювати індивідуальні газові котли

Заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко провів у Балаклійському районі чергове засідання штабу щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Під час засідання підбили підсумки роботи комісії з перевірки якості виконання аварійно-відновлювальних робіт у житлових багатоквартирних будинках, що були пошкоджені внаслідок надзвичайної ситуації на 65-му військовому арсеналі.

Так, комісія, яку очолює голова Балаклійської РДА Степан Масельський, обстежила 98 багатоквартирних будинків у сел. Нафтовиків та на вул. Арсенальній, складено акти недоліків, і зараз будівельні організації працюють над їх усуненням.

«Усі виявлені недоліки підрядники повинні виправити оперативно, - наголосив Євгеній Шахненко. - Також потрібно провести відповідну перевірку якості виконання аварійно-відновлювальних робіт на нових об'єктах та в найкоротший термін завершити всі роботи».

На окремій нараді обговорили хід реалізації проекту з переведення житлових будинків на вул. Арсенальній на індивідуальне опалення. За останніми даними, вже стовідсотково виконано будівельно-монтажні роботи в будинках. Надійшла перша партія пробних газових котлів і розпочалися роботи з їх встановлення. Днями очікується надходження ще 25 котлів. До кінця наступного тижня планують встановити 111 котлів. Після цього встановлюватимуть газові лічильники.

«Усі роботи з переведення будинків на автономне опалення проходять згідно з графіками і будуть виконані до 15 вересня», - повідомив Євгеній Шахненко.

Також під час робочої поїздки до Балаклійського району заступник керівника області разом з головою РДА оглянули об’єкти, на яких тривають роботи.