Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У найближчих планах дорожників - ремонт шляхів у Вовчанськ, Ізюм і Мілове

У найближчих планах дорожників - ремонт шляхів у Вовчанськ, Ізюм і Мілове

За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної керівництво дорожніх служб регіону відзвітувало про роботи, які було проведено за тиждень, і озвучило найближчі плани.

Так, за інформацією заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайла Богатиря, минулого тижня тривали роботи на дорогах Київ - Харків - Довжанський (у районі м. Ізюма), Чугуїв - Мілове та Мерефа - Лозова - Павлоград.

«На дорозі Київ - Харків - Довжанський у районі міста Ізюм було відфрезеровано близько 8 км покриття. У планах - подальше просування в бік Харкова. Це підготовчі роботи під укладання вирівнювального шару асфальтобетону на ділянці від Ізюму у бік міста Чугуїв», - розповів Михайло Богатир.

Він також зазначив, що на окремих зруйнованих ділянках дороги ремонтники не обмежаться фрезеруванням та укладанням вирівнювального шару асфальту - замінюватимуть основу, проводитимуть холодний ресайклінг й укладатимуть необхідну кількість шарів асфальту.

Продовжився ремонт і на дорозі Чугуїв - Мілове. Тут уже провели роботи з розпушування існуючого покриття (18,9 км), відновили 6,6 км основи за технологією холодного ресайклінгу, облаштували 6,2 км вирівнювального шару та 16,8 км верхнього шару покриття. На даний момент тривають роботи щодо зміцнення узбіччя.

«На дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград йде укладання асфальтобетону в районі Таранівки – Спасового Скиту. У цьому районі укладено вже близько 2 км асфальтобетону», - повідомив заступник начальника САД у Харківській області.

Також на цьому тижні завершили ремонт під'їзду до села Хлібне в Лозівському районі - тут залишилося тільки нанести розмітку на новий асфальт.

Дорожники почали готуватися до робіт ще на кількох напрямках. Так, на дорозі Мерефа - Зміїв фрезерують покриття і завозять матеріали для активної фази робіт, яка почнеться за 2 тижні. У Золочівському районі готують основу дороги Фартушне - Цапівка - Гуринівка. Нагадаємо, привести дорогу в нормальний стан місцевим жителям під час робочої поїздки на Золочівщину пообіцяла голова ХОДА Юлія Світлична.

«Роботи почалися, вже завозимо основу - щебенево-піщану суміш. Далі візьмемось до укладання шарів асфальтобетону», - поінформував Михайло Богатир.

Також готуються ремонтувати дорогу Харків - Вовчанськ.

«Йде перекидання техніки. У найближчі дні почнуться підготовчі роботи - фрезерування покриття з боку Вовчанська, і будемо поступово рухатися в бік Харкова», - сказав заступник начальника САД у Харківській області.

Він також зазначив, що по 18 об'єктах з тих, які планують відремонтувати цього року, ще не завершено тендерні процедури.

Фото робіт, що були проведені за тиждень