Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко відвідав школу, яка двічі вигравала обласний конкурс мініпроектів

Євгеній Шахненко відвідав школу, яка двічі вигравала обласний конкурс мініпроектів

Заступник керівника області привітав зі святом Останнього дзвоника випускників і вчителів Петропавлівської ЗОШ Куп'янського району.

Євгеній Шахненко передав учасникам свята вітання від голови ХОДА Юлії Світличної та вручив навчальному закладу кольоровий принтер. Він подякував учителям за професійну роботу, дітям - за старанність і наполегливість у вивченні шкільних наук.

«Бажаю 11-класникам вдало скласти ЗНО та вступити до тих вишів, про які ви мрієте, - звернувся до випускників Євгеній Шахненко. – Куди б не привела вас доля, завжди пам’ятайте свою рідну школу, вчителів, які дали вам знання, та батьків, які невдовзі випустять вас у широкий світ».

Також заступник керівника області побажав двом претендентам на золоті медалі здобути ці нагороди. Вчителям та переможцям обласних олімпіад Євгеній Шахненко передав грамоти від Департаменту науки й освіти ХОДА.

Також зі святом випускників привітали голова Куп’янської РДА Микола Ситник та голова села Ольга Козирєва.

За словами начальника відділу освіти Куп’янської РДА Тетяни Жадановської, наразі в Петропавлівській ЗОШ I-III ступенів навчаються 220 учнів.

«Ця школа вже двічі ставала переможцем обласного конкурсу мініпроектів «Разом у майбутнє». Минулого року були замінені вікна у двох спортивних залах школи, а цього року був поданий проект щодо заміни меблів у шкільній їдальні», - сказала Тетяна Жадановська.

Крім того, за клопотанням Євгенія Шахненка, для оптимізації системи опалення школи буде розроблений проект зі встановлення модульної котельні.