Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В обласній бібліотеці для юнацтва відкриють сучасний Інтернет-центр для переселенців

В обласній бібліотеці для юнацтва відкриють сучасний Інтернет-центр для переселенців

Офіційна церемонія відкриття відбудеться 17 травня о 16:00.

Інтернет-центр на базі Харківської обласної бібліотеки для юнацтва створено в межах проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», який реалізується на замовлення Уряду Німеччини Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

В офіційній церемонії відкриття, яка пройде у форматі брифінгу для громадськості та ЗМІ, візьмуть участь представники GIZ, Міністерства культури України, Управління культури і туризму та Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

Під час заходу організатори презентують сучасні послуги інтернет-центру, його можливості для розвитку громади Харківщини, зокрема - пропозиції для внутрішньо переміщених осіб та інших соціально вразливих груп населення.

Також організатори підіб’ють підсумки проекту «Покращення можливостей для освіти, самоосвіти, творчої самореалізації та соціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб у Харкові та Харківській області», який було реалізовано протягом лютого-березня 2017 року в партнерстві з Харківським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації. До заходів проекту було залучено понад 1600 учасників.

Місце проведення брифінгу: Харківська обласна бібліотека для юнацтва (проспект Ювілейний, 49/8, 2 поверх).

Телефони для довідок: (0572) 62-60-79.