Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили сприяти виділенню земельних ділянок учасникам АТО

Марка Беккера просили сприяти виділенню земельних ділянок учасникам АТО

Жителі області, які прийшли на прийом до першого заступника голови ХОДА 3 травня, зверталися переважно з проханням допомогти у вирішенні земельних питань.

Так, жителі селища Чкаловське Чугуївського району попросили Марка Беккера сприяти виділенню земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО.

«Ми матері учасників АТО, - звернулися до першого заступника ХОДА жінки. - Наші сини зараз знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції і передали нам довіреність на оформлення земельних ділянок. Просимо, щоб нашим учасникам АТО виділили землю за місцем проживання».

Марк Беккер доручив розглянути це питання представнику Головного управління Держгеокадастру в Харківській області.

«Ми досконально вивчимо питання і обов'язково допоможемо у виділенні ділянок учасникам АТО», - сказав Марк Беккер.

З проханням допомогти в оформленні земельної ділянки, яка знаходиться на території Циркунівської сільської ради, звернулася мешканка Харківського району. Пенсіонер з Харкова розповіла про проблему, яка виникла під час оформлення кадастрового номера на земельну ділянку в садовому товаристві. Зі схожим питанням звернулася мешканка Пісочина Харківського району. Крім того, з проханням про виплату боргу по заробітній платі на прийом прийшов працівник Харківського державного авіаційного виробничого підприємства.

Всі, хто прийшов на прийом до першого заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів. Порушені в ході прийому питання Марк Беккер взяв під особистий контроль.