Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична взяла участь у селекторній нараді з актуальних питань регіонального розвитку

Юлія Світлична взяла участь у селекторній нараді з актуальних питань регіонального розвитку

Відеонарада під керівництвом Віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка відбулася 25 квітня.

У заході взяли участь голови облдержадміністрацій, їх заступники, керівники структурних підрозділів, які відповідають за координацію роботи з питань регіонального розвитку, децентралізації, освіти, медицини, представники ДСНС.

У ході селекторної наради розглянули питання співпраці Міністерства освіти і науки України та Мінрегіону щодо створення нового освітнього простору. Також було порушено питання створення центрів безпеки громадян в об'єднаних територіальних громадах.

Крім того, у ході наради акцентували увагу на наданні Мінрегіону списків інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися коштом Державного фонду регіонального розвитку в 2017 році. Також було порушено питання щодо визначення списків проектів загальноосвітніх навчальних закладів, у першу чергу - опорних, щодо створення нового освітнього простору в 2017 році та визначення джерел їх фінансування.

Більше фото