Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підтримую рішення обласної федерації про висунення Андрія Павелка на пост президента ФФУ. Юлія Світлична

Підтримую рішення обласної федерації про висунення Андрія Павелка на пост президента ФФУ. Юлія Світлична

17 квітня голова ХОДА та президент ФФУ провели робочу нараду на стадіоні «Металіст».

У ході наради Юлія Світлична підкреслила, що повністю підтримує рішення Харківської обласної федерації футболу, яка визначилася з кандидатом на пост президента ФФУ. 15 квітня на позачерговому засіданні виконкому члени ХОФФ одноголосно підтримали пропозицію голови обласної федерації Євгена Краснікова висунути на пост президента ФФУ Андрія Павелка.

«Разом з Андрієм Павелком ми змогли повернути великий футбол до Харкова. Цей президент ФФУ зробив для розвитку футболу в Харкові більше за своїх попередників. І вболівальники це цінують. У нас є перспектива, ми бачимо розвиток і будемо підтримувати ФФУ, а ФФУ, сподіваюся, і надалі буде підтримувати Харківську область», - сказала керівник облдержадміністрації.

Андрій Павелко подякував Юлії Світличній за підтримку й, у свою чергу, підкреслив, що Харківська область є однією з пріоритетних для Федерації футболу.

Нагадаємо, за підтримки Андрія Павелка до Харкова вдалося повернути великий футбол. У жовтні 2016 року керівництво області та ФФУ підписали меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території регіону. Перший за три роки міжнародний матч між збірними України та Сербії пройшов на стадіоні «Металіст» у листопаді 2016 року. А вже в грудні виконком ФФУ прийняв рішення про проведення в Харкові фінального матчу Кубка України з футболу.

Більше фото