Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області попрощалися з трьома загиблими бійцями 92-ї бригади

В Харківській області попрощалися з трьома загиблими бійцями 92-ї бригади

Траурна панахида пройшла 13 грудня на плацу 92-ї окремої механізованої бригади в Башкирівці.

Солдати Віктор Клименко, Андрій Лелякін і Володимир Шоломінський загинули 10 грудня, потрапивши під артилерійський обстріл. Бійці повинні були повернутися додому буквально за два місяці.

«Хлопці загинули героїчно. Героїчно - з великих літер, - каже товариш по службі загиблих Олександр Літченко. - Володимир Шоломінський прикрив мене своїм тілом. Він справжній герой! Клянуся, ми їх не забудемо!».

Разом з рідними і товаришами по службі проводити в останню путь Володимира Шоломінского, Андрія Лелякіна і Віктора Клименка прийшов і заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

«В Харківській області - вже більше 120 хлопців, які загинули, виконуючи свій обов'язок перед державою, - сказав він. - Хлопці, які сьогодні знаходяться в зоні АТО, - справжні герої, тому що завдяки їм наш регіон може мирно жити. Тут живуть наші діти. Це найголовніше. Смерть хлопців - це велика втрата, втрата для сімей... Хочу побажати нам усім, щоб ми швидше вибороли свободу та мир на цій землі, щоб наша країна перестала втрачати кращих своїх синів».