Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Жителі Харкова та області, які прийшли на прийом першого заступника голови ХОДА 7 грудня, зверталися переважно із земельних і правових питань.

Так, ініціативна група, що представляє жителів селища Коротич, звернулася з проханням допомогти в передачі в оренду місцевому рибацькому товариству водного об'єкта площею 14 га. За словами заявників, сьогодні об'єкт знаходиться в користуванні у приватної структури, яка порушує умови оренди: зокрема, за купання дітей в озері береться плата, рекреаційна зона при цьому не облаштована. Тому місцеві жителі просять розірвати договірні відносини з організацією і знайти іншого орендаря.

Марк Беккер пояснив, що згідно з наявними документами, договір оренди на об'єкт не оформлений, відповідно, зазначена організація проводить на озері незаконну господарську діяльність.

«Якщо громада хоче взяти об'єкт в оренду, вам потрібно ініціювати проведення конкурсу місцевою радою. Ми розпишемо для вас алгоритм дій, результат буде залежати від вашої активності», - зазначив Марк Беккер.

Всі, хто прийшов на прийом Марка Беккера, за необхідністю, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА та обласного управління земельних ресурсів.