Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янам пропонують шукати роботу в тролейбусі з вакансіями

Харків’янам пропонують шукати роботу в тролейбусі з вакансіями

З 15 по 18 листопада кількома районами Харкова курсуватиме тролейбус з вакансіями.

Про це повідомили в Харківському обласному центрі зайнятості. За словами організаторів, в тролейбусі на шукачів роботи чекатимуть роботодавці. Представники підприємств, установ та організацій пропонуватимуть як робітничі професії, так і професії інтелектуального характеру. Також було відзначено, що до уваги шукачів роботи буде представлено більше 46 тис. вакансій по Україні, з яких 2,7 тис. - у Харкові.

«Мета заходу – наблизитись до людей. Зрозуміти їх проблеми, потреби, бажання, допомогти з роботою, – пояснюють в центрі зайнятості. - Охочі зможуть скласти резюме, пройти тестування, отримати інформацію щодо професійного навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та інші корисні поради з пошуку роботи».

Фахівці служби зайнятості під час Ярмарку вакансій «на колесах» розкажуть про порядок реєстрації в центрі зайнятості та заходи соціального захисту від безробіття, нададуть консультації з правових аспектів працевлаштування.

Організатори підкреслюють, що в Україні роботу пропонуватимуть «з колес» вперше. За чотири дні тролейбус з вакансіями відкриє двері для мешканців Олексіївки, Салтівки, Одеської та Індустріального району. З маршрутом тролейбусу з вакансіями можна ознайомитися на сайті обласного центру зайнятості.

Крім того, детально про Ярмарок вакансій «на колесах» йтиметься на прес-конференції 15 листопада (початок - о 14:00) в прес-центрі «Status Quo» (вул. Сумська, 39, 3 поверх). Про цю новацію та основні тенденцій на ринку праці розповість директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко.