Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

19 жовтня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

У ході прийому фермер з Печенізького району попросив Марка Беккера допомогти отримати дозвіл на розробку проекту землеустрою. Із ще одним земельним питанням звернулася мешканка Харківського району. За інформацією заявниці, вона вже три місяці не може отримати виписку на право власності на земельну ділянку в селищі Манченки.

Марк Беккер пообіцяв заявникам допомогти у вирішенні проблем і доручив розглянути порушені питання представнику Головного управління Держземагентства в Харківській області Юрію Перекупському.

Також мешканці області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні соціальних і правових питань. Так, пенсіонер з Дергачівського району поскаржилася, що один із перевізників не дозволив пільговикам скористатися правом безкоштовного проїзду в автобусі.

«На жаль, сьогодні до нас надходять такі скарги, адже в районних бюджетах не були передбачені кошти на компенсацію перевізникам проїзду пільговиків - сказав Марк Беккер. - Ми обов'язково розберемося з цим питанням і відрегулюємо порядок перевезення пільгового контингенту».

Громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА, за потребою, отримали консультації керівників профільних підрозділів обласної адміністрації. Питання, які потребують поглибленого вивчення, Марк Беккер взяв під особистий контроль.