Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківській форум – сигнал для інвесторів, які хочуть розвивати успішний бізнес. Ігор Райнін

Харківській форум – сигнал для інвесторів, які хочуть розвивати успішний бізнес. Ігор Райнін

Розпочався VIII Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!».

Пленарне засідання «Модернізація України: партнерство заради успіху» відкрив Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін. Він зазначив, що харківській форум – це важливий потужний міжнародний представницький захід.

«У сьогоднішньому форумі беруть участь представництва 30 країн світу. Це інвестори та наші міжнародні партнери, - сказав Ігор Райнін. – Важливо, що цей захід відбувається на сході країни, який ще півтора роки тому вважався територією, закритою для інвесторів. Вважаю, що проведення форуму – це сигнал для інвесторів, які хочуть розвивати бізнес в комфортних та безпечних умовах».

Ігор Райнін також зазначив, що Харківська область є стратегічним регіоном, який має підтримку Президента України Петра Порошенка на шляху реформ.

Глава Адміністрації Президента України зачитав присутнім звернення Глави держави до учасників міжнародного форуму. У ньому Петро Порошенко підкреслив, що форум – це важлива подія для стимуляції ділової активності, а інвестиції – це запорука динамічного розвитку держави та добробуту її громадян.

Фото форуму