Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області обговорили питання забезпечення ЗСУ контрактниками

В Харківській області обговорили питання забезпечення ЗСУ контрактниками

Про проміжні висновки роботи військових комісарів щодо відбору громадян на військову службу за контрактом в липні поточного року говорили 22 липня під час обласної селекторної наради.

Селектор пройшов під керівництвом заступника голови – керівника апарату ХОДА Вячеслава Аббакумова. У заході взяли участь військові комісари Харківщини, глави РДА, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Вячеслав Аббакумов у своєму звернені до присутніх наголосив на необхідності безумовного виконання планового завдання з відбору кандидатів на військову службу.

У свою чергу, заступник військового комісара Харківського обласного військового комісаріату Микола Мосенцев доповів, що відповідне доручення в регіоні виконують спільними зусиллями військових комісаріатів та голів РДА.

За даними директора Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексія Максимова, найкраще проводиться робота з цього напрямку у Слобідському, Шевченківському, Немишлянському районах міста Харків, у Балаклійському, Близнюківському, Дворічанському, Красноградському, Краснокутському, Печенізькому, Сахновщинському районах області, а також у містах Лозова та Люботин.