Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Штаб ХОДА перевірив хід підготовки до опалювального сезону в Зміївському та Балаклійському районах

Штаб ХОДА перевірив хід підготовки до опалювального сезону в Зміївському та Балаклійському районах

Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери районів до осінньо-зимового періоду говорили під час виїзних засідань обласного штабу 14 червня.

Під час засідань керівництво райдержадміністрацій звітувало, що заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 років у районах проходить відповідно до складених графіків.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА – заступник голови обласного штабу Сергій Магдисюк наголосив на необхідності  відповідної підготовки внутрішньо-будинкових інженерних мереж. Також керівникам райдержадміністрацій разом із теплопостачальними підприємствами було доручено вжити заходи щодо стовідсоткового оснащення багатоквартирного житлового фонду приладами обліку теплової енергії.

«Проблемними питаннями в Зміївському та Балаклійському районах наразі залишається впровадження заходів, що направлені на заміщення або заощадження споживання природнього газу, та підготовка шкільних маршрутів і проведення ремонту доріг загального користування місцевого значення», - відзначив Сергій Магдисюк.

Він звернув увагу керівництва РДА на необхідність активізувати роботу за позначеними напрямками та наголосив, що підсумки виконаної роботи підіб’ють у вересні - під час проведення кущових засідань обласного штабу.