Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нацполіція відповідальна за безпеку громадян під час роботи фан-зони «Євро-2016». Ігор Райнін

Нацполіція відповідальна за безпеку громадян під час роботи фан-зони «Євро-2016». Ігор Райнін

Голова облдержадміністрації доручив керівникам силових структур та ДСНС області вжити всіх необхідних заходів для того, щоб гарантувати безпеку мешканцям регіону, що вболіватимуть за національну команду у головній фан-зоні Харківщини.

10 червня за дорученням голови ХОДА в обладміністрації відбулася службова нарада з питань забезпечення громадської безпеки та порядку у ході роботи фан-зони на площі Свободи під час чемпіонату Європи з футболу «Євро-2016».

«Ми очікуємо велику кількість вболівальників і повинні гарантувати їхню безпеку на всі 100%, - підкреслив, відкриваючи нараду, заступник голови ХОДА Михайло Черняк. - Є персональне доручення Ігоря Райніна про те, що відповідальність за забезпечення безпеки і правопорядку на території фан-зони та прилеглій території лежить на керівниках відповідальних за це структур».

У ході наради керівники структур, які задіяні у контролі за роботою фан-зони, підтвердили повну готовність своїх підрозділів. Так, під час свята вболівальників на площі Свободи будуть цілодобово охороняти підрозділи Нацполіції, біля фан-зони чергуватимуть працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій, охоронного агентства, медики. Окрім того, на території фан-зони встановлені відеокамери спостереження.

Також під пильним наглядом правоохоронців під час проведення Євро-2016 будуть усі великі заклади регіону, де транслюватимуться матчі.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу «Євро-2016» проходитиме у Франції з 10 червня по 10 липня 2016 року.

Більше фото