Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала з Днем захисту дітей юних мешканців Краснокутського району

Юлія Світлична привітала з Днем захисту дітей юних мешканців Краснокутського району

1 червня святкові заходи пройшли в оновленому районному Будинку культури.

На площі біля БК дітей розважали аніматори, ростові ляльки та артисти цирку на ходулях. Юні мешканці Краснокутська могли пограти і сфотографуватися з екзотичними тваринами та пройти різні майстер-класи. Після чого дітлахи подивились в Будинку культури святковий концерт у виконанні артистів Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості.

Юлія Світлична привітала всіх учасників свята з Днем захисту дітей, побажавши успішно відпочити під час шкільних канікул. Перший заступник голови ХОДА також вручила грамоти та подарунки талановитим дітям району. Їх імена були записані у книгу «Обдаровані діти Краснокутщини», яку презентували 30 березня під час відкриття Будинку культури.

«Ми заснували в Краснокутському районі хорошу традицію - відзначати обдарованих дітей. Тих дітей, у яких є досягнення в сферах освіти, культури і спорту. І сьогодні ми вшановуємо самих маленьких діток, які досягли успіхів, і тепер ними може пишатися Краснокутськ, Харківщина та вся Україна», - сказала Юлія Світлична.

Вона подякувала також батькам і педагогам за їх працю та любов, яку вони вкладають у своїх дітей, і побажала їм миру, добра і теплоти в серце.

«Ми розуміємо, як важливо разом зі знаннями вкладати в наших дітей частинку любові. Ми повинні забезпечити максимально комфортні умови для підростаючого покоління, тому що діти - це наше майбутнє, майбутнє нашої країни», - підкреслила перший заступник голови ХОДА.

Вона також розповіла про плани роботи в районі в якості депутата обласної ради, обраного від Краснокутська.

«Краснокутський район - дуже ініціативний. Разом з батьками та представниками активу ми виробили дорожню карту і зараз працюємо над тим, щоб забезпечити дітям можливість розвиватися. Наприклад, плануємо виїзні екскурсії на різні підприємства, щоб діти могли зрозуміти, яка професія їм ближче. Також будемо зміцнювати матеріально-технічну базу закладів освіти силами бюджетів різних рівнів - в Краснокутську добре працюють районний, сільські бюджети, - розповіла Юлія Світлична. - Ми розставляємо пріоритети, враховуючи бажання громади. Ми не можемо все зробити в один день, але щоденною спільною працею добиваємося успіху. Це - особливість Краснокутської землі і Харківщини в цілому».

Більше фото