Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми ініціюємо фінансування з держбюджету будівництва поліклінік в Ізюмі і Дергачах. Ігор Райнін

Ми ініціюємо фінансування з держбюджету будівництва поліклінік в Ізюмі і Дергачах. Ігор Райнін

Про це голова ХОДА повідомив 18 грудня під час вручення ключів від 15 нових автомобілів бригадам «швидкої допомоги».

«У 2016 році ми продовжимо підтримувати сферу охорони здоров'я, - зазначив Ігор Райнін. - Бюджет Харківської області прийнятий у четвер на сесії обласної ради переважною більшістю - трьома чвертями голосів. Мене дуже тішить, що мої заклики до депутатів обласної ради працювати конструктивно для людей, думати не про вибори - вони вже закінчилися, а про конкретне вирішення проблем системи охорони здоров'я, освіти, соціальної сфери, розвитку малого та середнього бізнесу, знайшли підтримку в більшості фракцій обласної ради. Усе потрібно робити вчасно. Ухвалення обласного бюджету - це, як правило, листопад-грудень попереднього року. Із цим завданням впоралися, це великий позитив».

Голова облдержадміністрації пояснив: наразі в обласному бюджеті прийняті всі витрати, пов'язані з фінансуванням захищених статей - заробітних плат, оплати за енергоносії тощо

«Бюджет розвитку - капітальні видатки - затверджуватиметься в січні-лютому 2016 року. Можу сказати, що, звичайно ж, система охорони здоров'я буде в пріоритеті. Також ми будемо виступати з ініціативою до вищих органів державної влади, щоб у державному бюджеті були закладені кошти на продовження будівництва та реконструкцій поліклінік у місті Ізюм і в Дергачах. Будемо ініціювати необхідність фінансування розвитку інфраструктури системи охорони здоров'я з Державного фонду регіонального розвитку», - підкреслив Ігор Райнін.

Більше фото