Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян

15 грудня мешканці Вовчанського району зверталися до заступника голови ХОДА за роз'ясненнями щодо повірки лічильників та просили сприяння у реконструкції очисних споруд.

Мешканка Вовчанського району звернулась до Євгенія Шахненка з питанням щодо встановлення газового лічильнику. За словами заявниці, представники газової служби зняли лічильник на повірку і згодом встановили, що ремонту він не підлягає.

«Згідно із законом, процедура зняття приладу, повірка та його встановлення повинна відбуватися за рахунок організації, що його експлуатує. Але представники газової служби начебто встановили несправність лічильника, і заявили, що ремонту прилад не підлягає і треба купувати новий, а це вже за мій рахунок. Цей прилад коштує дорого, в мене немає таких коштів. Я вважаю, що таким чином вони намагаються уникнути витрат на повірку та ремонт лічильника», -  розповіла жінка.

Як зазначив перший заступник голови Вовчанської РДА Віталій Мірошник, з таким питанням мешканці району звертаються не вперше, проблема носить масовий характер.

Євгеній Шахненко зазначив, що вирішення питання бере під особистий контроль.

«У нас завтра якраз з цього приводу на рівні області відбудеться нарада. Будемо вирішувати це питання», - зазначив заступник голови ХОДА.

Також мешканці Вовчанську звернулися з питанням посприяти у реалізації проекту щодо будівництва каналізаційних насосних станцій в районі Рубіжанського шосе та приєднання до міської мережі каналізації. Ще декілька проектів, у реалізації яких мешканці району просили допомогти Євгенія Шахненка, стосувались реконструкції очисних споруд Вовчанська та водопроводу в Новоолександрівці.

Також на особистому прийомі громадян заявники звернулися з питаннями щодо ремонту доріг та роботи КП «Старосалтівський КЖКП».

Вирішення всіх проблемних питань заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.

«Ми будемо намагатися посприяти у вирішенні всіх проблем, з якими на прийом звертаються громадяни», - зазначив Євгеній Шахненко.

Також заявники, які зверталися за допомогою до заступника голови ХОДА, мали змогу, за необхідністю, отримати консультації профільних спеціалістів відповідних районних структур.