Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Артисти Харківського цирку провели благодійну акцію для військових

Артисти Харківського цирку провели благодійну акцію для військових

Понад 700 діючих військовослужбовців ЗСУ, демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей протягом листопада - середини грудня побували у Харківському державному цирку.

Безкоштовно оцінити майстерність акробатів, дресирувальників чи клоунів наші армійці змогли в ході благодійної акції «Для Вас, захисники Вітчизни!».

Так, наприкінці жовтня генеральний директор Харківського цирку Олексій Житницький пішов назустріч керівництву 9-го Гарнізонного будинку офіцерів і майже на кожній виставі передбачив місця у соціальних ложах для військовослужбовців та їх рідних.

«Ми давно співпрацюємо з військовими колегами і в рамках військово-шефської роботи постійно організовуємо подібні благодійні заходи. Адже артистам цирку дуже важливо зробити приємне людям, які захищають мир і спокій в країні. На Новорічні свята ми також будемо чекати на людей у погонах», - зауважив Олексій Житницький.

За словами начальника 9-го Гарнізонного будинку офіцерів майора Володимира Росляка, на час Новорічних та Різдвяних свят його підлеглі готують цікаві заходи для наших армійців, у яких візьмуть участь понад 3000 осіб.