Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ході робочої поїздки в область Євгеній Шахненко відвідав Ізюм

В ході робочої поїздки в область Євгеній Шахненко відвідав Ізюм

Заступник голови ХОДА ознайомився з найбільш проблемними об'єктами соціальної сфери міста.

Євгеній Шахненко побував в Ізюмській районній лікарні, яку капітально не ремонтували понад 30 років. Сьогодні тут необхідно відремонтувати покрівлю, поміняти вікна й утеплити фасади.

Також заступник голови ХОДА оглянув два недобудовані житлові будинки. Він доручив провести експертизу об'єктів, щоб визначитися з їх подальшою долею. Якщо це технічно можливо, будинки добудують, якщо такої можливості немає - їх доведеться знести.

Одним з важливих об'єктів інфраструктури міста, що потребують термінової та повної реконструкції, є міст через Сіверський Донець.

У міському Будинку культури, спортивному комплексі та в місцевій ДЮСШ, за словами Євгенія Шахненка, необхідно модернізувати системи опалення, перейшовши на альтернативні джерела енергії.

Ознайомившись з проблемними питаннями міста, Євгеній Шахненко рекомендував місцевому керівництву активізувати роботу з підготовки проектно-кошторисної документації по всіх об'єктах, що вимагають ремонту й реконструкції.

«Наявність готових, грамотно складених проектів - головна умова фінансування як з обласного бюджету, так і з Державного фонду регіонального розвитку, - підкреслив Євгеній Шахненко. - Підійдіть до цієї роботи максимально відповідально, і обласна державна адміністрація обов'язково підтримає вас і знайде можливості фінансування важливих соціальних об'єктів міста».