Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні працівники місцевого самоврядування та депутати рад усіх рівнів!

Шановні працівники місцевого самоврядування та депутати рад усіх рівнів!

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

Саме ви своєю роботою формуєте відношення населення нашого регіону до влади загалом. Саме до вас приходять з проханнями, ідеями, пропозиціями представники місцевих громад, і саме вам випала висока честь представляти їх інтереси.

Це велика відповідальність, яка невпинно зростає разом з проведенням у нашій країні процесів децентралізації та об’єднання територіальних громад. Уже сьогодні, завдяки бюджетній децентралізації, органи місцевого самоврядування отримали значно більші фінансові можливості, ніж це було навіть рік тому. Завдяки реформі, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, бюджет Харківської області цього року зріс майже на 4 мільярди гривень. Повноваження влади на місцях тільки зростатимуть, тому дуже важливим є ваше розуміння того, що разом з тим суттєво збільшуватиметься й рівень вашої відповідальності – в першу чергу, перед людьми, які вас обрали.

Переконаний, що в Харківській області в органах місцевого самоврядування працюють професійні, активні й небайдужі люди, які гідно справлятимуться з усіма викликами та новими обов’язками, виправдовуючи довіру керівництва країни.

Хочу побажати вам у цей день сил, наснаги, успіхів у роботі, здоров’я та щастя й, звичайно ж, мирного неба над головою.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін