Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін звернувся до Президента з клопотанням про нагородження героя, що врятував під час пожежі дитину

Ігор Райнін звернувся до Президента з клопотанням про нагородження героя, що врятував під час пожежі дитину

Нагородити Олега Тронова медаллю «За врятоване життя» - з такою пропозицією до керівника держави звернувся голова ХОДА.

«25-річний Олег Тронов під час пожежі у гуртожитку селища Солоницівка врятував півторарічного хлопчика. Щоб винести дитину з палаючого приміщення, хлопець стрибнув з даху будівлі на дах балкону, де від пожежі рятувалися четверо людей. Він зміг підняти дитину на дах будівлі, чим врятував їй життя. Вважаю, що такий вчинок гідний високої нагороди, саме тому звернувся до Президента України Петра Порошенка з відповідним клопотанням», - пояснив Ігор Райнін.

Нагадаємо, пожежа в 5-поверховому гуртожитку на вул. Пушкіна в Солоницівці сталася 15 жовтня. З помешкання на верхньому поверсі не змогли вибратися чотири людини – двоє дорослих, дівчинка-підліток та півторарічний хлопчик. Усі вони вибігли на балкон, де в клубах диму чекали на рятівників. Найменшого з погорільців виніс з вогню Олег Тронов, усіх інших зняли з балкону рятівники, що прибули на місце події.

У клопотанні, яке надіслав Президенту України голова ХОДА, пропонується нагородити Олега Тронова «за виняткову особисту мужність і героїзм, сміливі та рішучі дії, виявлені при врятуванні дитини в умовах, пов’язаних з ризиком для життя».