Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області відновили плановий ремонт дороги Чугуїв-Мілове

У Харківській області відновили плановий ремонт дороги Чугуїв-Мілове

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. За його інформацією, тільки за один день - 17 листопада - дорожники вклали 1000 тонн асфальтобетону.

Дорожники планують до 10 грудня завершити намічений фронт робіт.

Як пояснив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка, мова йде про капітальний ремонт дороги Чугуїв-Мілове від повороту до села Леб'яже Чугуївського району до кордону з Шевченківським районом - всього 10,7 км. Він нагадав, що з початку року на 6,7 тис. квадратних метрах дороги провели ямковий ремонт, також відремонтували міст біля села Коробочкине. 14 вересня стартував капремонт ділянки дороги, яка є особливо непроїжджою.

«З цього часу велися роботи з укладання основи покриття на ділянці 10,7 км. Потім роботи тимчасово були припинені через відсутність фінансування. Зараз Державним агентством автомобільних доріг України вирішено питання про продовження робіт», - зазначив Сергій Пляка.

Він підкреслив, що щодня на ділянці дороги Чугуїв-Мілове задіяно 42 одиниці спецтехніки та працює близько 100 фахівців дорожньої служби.

«17 листопада вклали 1000 тонн якісного асфальтобетону, або 800 погонних метрів покриття дороги. Залишилося 9,7 км. До 10 грудня за сприятливих погодних умов планують завершити ремонт цієї ділянки дороги», - пояснив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області.