Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканців Харківщини запрошують на курси у сфері поводження з відходами

Мешканців Харківщини запрошують на курси у сфері поводження з відходами

Підвищити кваліфікацію матиме можливість кожен бажаючий. Для держслужбовців та працівників місцевого самоврядування навчання безкоштовне.

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на базі кафедри екологічної безпеки проводить щоквартальні курси підвищення кваліфікації на тему «Екологічна та промислова безпека при поводженні з відходами виробництва та споживання». Про це повідомили в Департаменті екології та природних ресурсів ХОДА.

Курси відбудуться з 2 по 4 грудня 2015 року у приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління за адресою: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, корпус 2, м. Київ 03035. Після закінчення навчання слухачі отримають свідоцтво встановленого зразка про підвищення кваліфікації.

У процесі навчання буде розглянуто основні принципи та пріоритети національної екологічної політики у сфері поводження з відходами, законодавче та нормативно-правове забезпечення, проблеми екологічно безпечного поводження з відходами, життєві цикли відходів, утилізація вторинної сировини, безпечна технологія рециклінгу відходів, еколого-економічні проблеми у сфері поводження з відходами на державному, територіальному та виробничому рівнях.

Програма курсів та форма заявки – тут.

«Заявку можна надіслати факсом, зателефонувавши (044) 248-40-33 до 30 листопада. Також за умовами ВНЗ, на курсах може навчатися кожен бажаючий, але для держслужбовців та працівників органів місцевого самоврядування курси безкоштовні, для інших вартість навчання складатиме 2500 грн на особу», - повідомили в Департаменті екології та природних ресурсів ХОДА.