Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові розпочинається реалізація проекту для переселенців «Професія для нового життя»

У Харкові розпочинається реалізація проекту для переселенців «Професія для нового життя»

27 жовтня о 18:00 відбудеться офіційне відкриття навчального курсу «Тестувальник» для вимушено переміщених осіб.

Цей захід реалізується в рамках проекту «Професія для нового життя» Благодійного фонду «Карітас України» та Харківського національного університету радіоелектроніки за підтримки Департаменту з підвищення конкурентоспроможності ХОДА.

Метою проекту «Професія для нового життя» є виявлення та підтримка переселенців, які прагнуть освоїти нову професію, оволодіти знаннями та вміннями для подальшого успішного працевлаштування.

Навчальний курс «Тестувальник» - це короткострокові курси за новою актуальною професією у сфері інформаційних технологій.

Для участі у проекті за допомогою конкурсу було відібрано двадцять учасників з числа переселенців, які протягом 2,5 місяців матимуть можливості безкоштовно освоїти новий фах. Додатково під час проходження курсів слухачам будуть дані базові знання технічної англійської мови, а після закінчення навчання вони отримають сертифікат та можливість пройти співбесіду та стажування в ІТ-компаніях Харкова.

Офіційне відкриття навчального курсу відбудеться в приміщенні Студентського креативного простору «IT Hub Nure» (вул. Бакуліна, 12, 2-ий гуртожиток ХНУРЕ, заїзд до внутрішнього дворику, цокольний поверх).

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (050) 309-67-01.