Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала представників харчової промисловості з професійним святом

Юлія Світлична привітала представників харчової промисловості з професійним святом

16 жовтня в обласній державній адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників харчової промисловості.

Вітаючи представників підприємств харчової та переробної промисловості Харківської області, заступник голови Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична передала їм найкращі побажання від керівника області Ігоря Райніна.

«Хочу побажати миру вам і вашим родинам. Щоб тепло, родинний затишок і любов у серці надихали вас на нові звершення у вашій трудовій діяльності», - звернулася заступник голови облдержадміністрації до запрошених.

Юлія Світлична зазначила, що харчові та переробні підприємства Харківської області мають великий потенціал і побажала їм успішно реалізувати всі можливості для розвитку галузі.

«Навіть найскладніші для економіки часи надають шанс і можливість зробити ривок вперед. Багато що залежить від вас і ваших бажань. Але ми розуміємо, що багато чого залежить і від органів влади. Впевнена, що симбіоз наших бажань дасть прекрасний результат, і разом ми використаємо всі можливості для розвитку харчової промисловості на Харківщині», - підкреслила заступник голови ХОДА.

У ході урочистого прийому Юлія Світлична вручила нагороди Харківської обласної адміністрації кращим працівникам харчових та переробних підприємств області.

За сумлінну працю, досягнення значних виробничих показників, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм і з нагоди Дня працівників харчової промисловості Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

- ведучий інженер-технолог біохімічного відділення цеху розливу алкогольної продукції ДП «Харківський завод шампанських вин» Тетяна Бабенко;

- генеральний директор ТОВ «Виробничо-кондитерська група «Лісова казка» В'ячеслав Гуляєв;

- директор філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України «Ізюмський комбінат хлібопродуктів» Вісхана Ісламова;

- заступник директора з виробництва ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Арго» Станіслав Косенко;

- виконуючий обов’язки начальника цеху санітарно-побутового обслуговування ПАТ «Куп’янський молочноконсервний комбінат» Ірина Оксинюк.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:

- директор ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Арго» Сергій Ганненко;

- формувальник тіста ТОВ «Хлібозавод «Салтівський» Валентина Губарєва;

- перший заступник директора ТОВ «ВП «Роганський м’ясокомбінат» Денис Касторний;

- оператор з виробництва кисломолочних та дитячих молочних продуктів КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» Ганна Ковальова;

- головний метролог ПрАТ «Харківський жировий комбінат» Дмитро Котков.