Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі Вадима Глушка просили допомогти в лікуванні демобілізованого воїна АТО

На прийомі Вадима Глушка просили допомогти в лікуванні демобілізованого воїна АТО

Т.в.п. заступника голови ХОДА 16 вересня провів особистий прийом громадян у Харківському районі.

Так, за допомогою до Вадима Глушка звернулася мати демобілізованого воїна АТО. Військовослужбовець потребує медичного обстеження та лікування, крім того, у його матері-пенсіонера утворився борг по комунальних платежах.

«Якщо він готовий пройти медичне обстеження та лікування, йому, звичайно ж, буде надана така можливість. Вирішення питання з боргами по комунальних платежах також буде розглянуто в правовому полі», - зазначив Вадим Глушко

За матеріальною допомогою звернулася й мати трьох дітей, яка виховує дитину-інваліда. Фахівці запропонували батькам помістити дівчинку з ДЦП на реабілітацію і лікування в спецзаклад. Також з проханням про надання матеріальної допомоги для лікування дітей звернулися дві мешканки селища Коротич Харківського району. Обстеження та лікування знадобиться 17-річній Яні й п'ятирічній Ані, що постраждала в ДТП. Також т.в.п. заступника голови ХОДА пообіцяв сприяти в наданні матеріальної допомоги родині з селища Буди, яка втратила при пожежі майно й житло.

У ході особистого прийому Вадима Глушка громадяни, за необхідністю, мали можливість отримати консультації директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрія Шпараги. Вирішення всіх питань, з якими звернулися мешканці Харківського району, Вадим Глушко взяв під особистий контроль.