Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кошти на ремонт дороги Чугуїв-Мілове повинні виділити наступного тижня

Кошти на ремонт дороги Чугуїв-Мілове повинні виділити наступного тижня

Про це заявив начальник Служби автомобільних доріг Харківської області Євген Зражевець під час сесії Харківської обласної ради 27 серпня.

За словами Євгена Зражевця, в області під керівництвом голови ХОДА Ігоря Райніна було створено технічну раду, яка вивчила стан дороги Чугуїв - Мілове і визначила комплекс необхідних ремонтних робіт.

«Ця дорога - хворе місце Харківської області, по ній їде військова техніка, тому вона вимагає негайного ремонту. На сьогоднішній день ми виконали ямковий ремонт на протяжності 22 км. У нас є чіткий план, ми знаємо, які роботи виконувати за наявності фінансування», - зазначив Євген Зражевець.

Як він зазначив, сьогодні є можливість отримати кошти на ремонт дороги з резервного фонду Кабміну.

«Кабінет міністрів пообіцяв, що наступного тижня нам виділять 100 млн грн, ми вже підготували необхідний пакет документів», - повідомив начальник облавтодору.

Крім того, за словами Євгена Зражевця, Кабмін обіцяв взяти на себе фінансові зобов'язання, які залишилися у Харківського облавтодору після підготовки до Євро-2012: сьогодні у підприємства є борг у розмірі 150 млн грн.

Фото сесії