Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кожен вищий навчальний заклад області має посилити заходи безпеки. Юлія Світлична

Кожен вищий навчальний заклад області має посилити заходи безпеки. Юлія Світлична

Харківські вищі продовжують встановлювати камери спостереження та обладнувати пропускні пункти.

Про заходи безпеки, які вживають вищі навчальні заклади області, йшлося 13 серпня під час селекторної наради в ХОДА з підготовки до нового навчального року.

«У Харківській області все робиться для того, щоб учні вищих навчальних закладів були у повній безпеці упродовж навчального року. Відповідно до розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації кожен вищий навчальний заклад має посилити усі заходи безпеки, - нагадала заступник голови ХОДА Юлія Світлична. – У тому числі - встановити відеокамери, налагодити роботу пропускних пунктів, а також слідкувати за тим, щоб сторонні особи не заходили на територію вузів. Ми моніторимо впровадження та виконання цього розпорядження».

Голова ради ректорів ВНЗ Харківської області, ректор Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна Віль Бакіров повідомив, що робота із забезпечення засобами відеоспостереження у вузах триває.

«Усі ці питання ми плануємо підняти наприкінці серпня – на початку вересня на засіданнях вчених рад, на ректоратах», - доповів він.

Більше фото