Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Аварійні дороги у Великобурлуцькому районі почнуть ремонтувати наступного тижня

Аварійні дороги у Великобурлуцькому районі почнуть ремонтувати наступного тижня

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко під час особистого прийому громадян, який пройшов 7 серпня.

Під час прийому до Євгенія Шахненка звернулася мешканка селища Дорошенкове (Великобурлуцький район), через який проходить дорога Старий Салтів-Приколотне. За словами Ірини, дорога знаходиться в настільки поганому стані, що нею відмовляються пускати автобуси, і мешканці опинилися в ізоляції. Євгеній Шахненко повідомив відвідувачці про те, що до ремонту цієї дороги приступлять вже наступного тижня.

«На жаль, у нас багато доріг державної форми власності перебувають у аварійному стані, і кошти на їх ремонт виділяються в недостатній кількості. Ми на обласному рівні намагаємося вирішувати це питання: цього року на ремонт доріг, які знаходяться в комунальній власності, з обласного бюджету виділили більше 12 млн грн», - зазначив Євгеній Шахненко.

Більшість з тих, хто звернувся до Євгенія Шахненка, просили допомоги у вирішенні будівельних і житлово-комунальних питань. Так, кілька харків'ян скаржилися на неправомірне, з їх точки зору, відключення від газопостачання. Заступник голови ХОДА пообіцяв вирішити їх проблеми в найкоротші терміни.

Також до Євгенія Шахненка звернулися двоє демобілізованих бійців АТО: харків'яни брати Григорій та Олексій просили посприяти у виділенні житла. Заступник голови обладміністації рекомендував їм негайно стати на квартирний облік у міськвиконкомі. «Не втрачайте час, швидко ставайте в чергу. Для учасників війни є пільгова черга. Якщо фахівці підтвердять, що ви маєте право на додаткові квадратні метри, - у вас є всі шанси. Кошти на квартири для учасників АТО виділяються», - підкреслив Євгеній Шахненко.

До заступника голови ХОДА зверталися не тільки з проханнями, але й з пропозиціями. Так, харків'янка запропонувала проект енергетичного комплексу, який дозволить отримувати електроенергію на альтернативному виді палива - відходах птахофабрик. Євгеній Шахненко пообіцяв передати проект у профільний департамент.

Консультації начальників департаментів ЖКГ, ПЕК, а також будівництва та архітектури ХОДА, за необхідністі, отримали всі, хто прийшов на прийом Євгенія Шахненка. Вирішення проблем громадян заступник голови облдержадміністрації взяв під особистий контроль.