Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства Харківщини матимуть змогу презентувати свій потенціал у Польші

Підприємства Харківщини матимуть змогу презентувати свій потенціал у Польші

4 вересня в м. Ополе відбудеться I Українсько-польська економічна конференція. Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

«Ключовим питанням для українських підприємств сьогодні є диверсифікація ринків збуту та пошук нових партнерів серед країн Західної Європи, а Польща є для нас дуже важливим партнером та помічником у подоланні існуючих в Україні проблем, - пояснила Юлія Світлична. - I Українсько-польська економічна конференція надасть додаткові можливості для розвитку українського бізнесу та сприятиме встановленню нових міжнародних зв’язків для України, зокрема, Харківської області. Тому вважаю за доцільне представникам ділових кіл України та області взяти участь у цьому заході».

За інформацією заступника голови ХОДА, економічна конференція буде присвячена перспективам розвитку експорту для українських та польських підприємств.

«Передбачається, що у заході візьмуть участь представники маршалківської управи Опольського воєводства, Міністерства економіки Республіки Польща, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, українські та польські бізнесмени, дипломати, науковці, банкіри, президенти торгово-промислових палат України та Республіки Польща тощо», - повідомила Юлія Світлична.

Вона акцентувала, що під час заходу представники малого та середнього бізнесу України та Польщі матимуть змогу презентувати свій потенціал та обмінятися досвідом.

«У рамках конференції проходитимуть презентації та виступи з пропозиціями співпраці з боку українських та польських компаній», - підкреслила заступник голови облдержадміністрації.