Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Королівства Нідерланди візьме участь у інвестиційному форумі в Харкові

Делегація Королівства Нідерланди візьме участь у інвестиційному форумі в Харкові

Запрошення на Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські перспективи» Надзвичайному і Повноважному Послу Королівства Нідерланди в Україні Кейсу Кломпенхауверу вручив голова ХОДА.

 

 

 

 

 

 

«Я б дуже просив вас знайти час і 4 вересня бути в Харкові на форумі. У нас очікується досить велика кількість ваших шановних колег - послів, які працюють в Україні. На форумі відбудеться презентація Харківської області, очікується ряд цікавих моментів, я думаю, це було б корисно для голландського бізнесу», - пояснив Ігор Райнін під час зустрічі 28 липня.

Посол Королівства Нідерланди одразу запевнив, що візьме участь у заході.

«Я вам обіцяю, що ми там будемо. Я також можу запевнити, що ми продовжимо наше спілкування і взаємини на всіх рівнях, включаючи економічний», - підкреслив Кейс Кломпенхаувер.

Під час зустрічі голова ХОДА та посол Нідерландів також обговорили напрямки подальшої співпраці в соціально-економічній сфері.

«Я радий, що боротьба з корупцією в Харківській області йде добре, і ви особисто стежите за цим і досягаєте успіху в цьому. Це дуже хороший знак для посилення економічних зв'язків, - зазначив Кейс Кломпенхаувер. - Я також чув, що представники бізнес-клубу «Київ - Нідерланди» відвідали регіон і дуже продуктивно тут попрацювали».

Про те, як пройшов візит до Харківської області представників бізнес-клубу «Київ-Нідерланди», розповів директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко.

«Ми провели серйозну конференцію, в якій брали участь представники Торгово-промислової палати, Європейської бізнес-асоціації, Українського союзу промисловців і підприємців, ділові кола, представники районів. Також представники бізнес-клубу «Київ - Нідерланди» відвідали ряд наших підприємств: фармацевтичну компанію «Здоров'я», сільгосппідприємство «Альфа», швейну компанію «Еталон», підприємство «Хартрон», побували в Золочівському районі, де подивилися, як працюють місцеві сільгосппідприємства, провели зустріч із малим та середнім бізнесом», - перерахував Віктор Коваленко.

Він також нагадав, що в ході зустрічі з представниками бізнес-клубу була досягнута домовленість про надання офісу клубу в Амстердамі Міжнародному агентству регіонального розвитку GloBee, створеному для просування соціально-економічних інтересів харківського регіону на міжнародному рівні.