Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В облдержадміністрації нагородили кращих працівників торгівлі Харківщини

В облдержадміністрації нагородили кращих працівників торгівлі Харківщини

24 липня в малій залі Будинку рад відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників торгівлі. Кращих представників сфери торгівлі привітали заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична та голова комісії з питань бюджету Харківської облради Людмила Немикіна. «Від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна я хочу привітати вас з професійним святом. Сфера торгівлі є однією з найважливіших сфер економіки. Завдяки злагодженій праці ви гідно витримали напругу в непрості для економіки часи, які нам довелося відчути на собі. Ви продовжуєте ефективно працювати і підтримувати сферу торгівлі на високому якісному рівні. Завдяки вам Харківська область займає лідируючі позиції з обороту роздрібної торгівлі в Україні. На сьогодні за цим показником ми займаємо третє місце в країні. Близько 15 великих супермаркетів були відкриті в нашому регіоні за минулий рік. У сфері ресторанного бізнесу почали роботу близько 150 нових підприємств. Ви продовжуєте забезпечувати життєдіяльність Харківської області», - зазначила Юлія Світлична, звертаючись до представників сфери торгівлі.

Заступник голови ХОДА підкреслила, що обладміністрація здійснила низку соціальних проектів спільно з декількома мережами продовольчих магазинів і великими супермаркетами. Зокрема, практично у всіх торгових мережах області з'явилися спеціальні значки, якими позначені найбільш дешеві у своїй групі товари. Також Юлія Світлична відзначила внесок представників сфери торгівлі Харківської області у надання допомоги бійцям української армії.

«Я бажаю вам миру, добра, благополуччя, успіхів у фінансовій діяльності, а також спокійної економічної ситуації, яка надасть вам можливість розвивати свій бізнес, а Харківській області - можливість нарощувати економічний потенціал», - додала Юлія Світлична.

За вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі торгівлі, сумлінну працю, високу професійну майстерність працівникам торгівлі вручили Почесні грамоти та Подяки обласної державної адміністрації та обласної ради. Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Довідка. День працівників торгівлі встановлено Указом Президента № 427/95 від 5 червня 1995 року. Відзначається щорічно в останню неділю липня.