Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА привітали держслужбовців з професійним святом

В ХОДА привітали держслужбовців з професійним святом

В Харківській облдержадміністрації пройшов урочистий захід до Дня державної служби. Держслужбовців з професійним святом привітав керівник області Ігор Райнін. «Державні службовці Харківської області - найкращі та професійні. Хочу побажати вам успіху в роботі і натхнення. Завдання перед вами стоять серйозні, ми їх постійно озвучуємо. Харківська область сьогодні - лідер у проведенні реформ. Потрібно постійно розвиватися і рухатися вперед. Реалізація реформ - те завдання, яке перед нами поставив Президент України. У найближчі дні ми почнемо сам процес перебудови регіональної економіки. Від вас залежить багато», - підкреслив голова ХОДА.

Також Ігор Райнін передав держслужбовцям вітання від Президента України Петра Порошенка і додав, що робота державного службовця дійсно - складна і відповідальна. «І вам в першу чергу належить стати зразком системи державного управління», - зазначив Ігор Райнін.

«Ігор Львович сказав, що наша область - лідер реформ, і це дійсно так. Я це відчуваю. Телефон дзвонить нескінченно - до мене звертаються колеги з інших областей. Радяться з нами, як запускати стратегію, як реалізовувати міжнародні відносини та з інших питань. Добре бути лідером, ззаду відчувати тупіт наздоганяючих - це підстьобує рухатися ще швидше. Все у нас вийде, і перемога буде за нами», - висловився заступник начальника управління аналітики, прогнозування та зведення інформації Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олександр Лукашов.

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня державної служби Почесною грамотою нагородили 10 співробітників та висловили Подяку голови 2 співробітникам. Крім того, за активну участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець» та перемогу в ІІ турі у номінації «Кращий керівник» та за активну участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець» та перемогу в ІІ турі у номінації «Кращий спеціаліст» держслужбовці отримали Почесні грамоти та Подяки ХОДА.