Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА нагородили кращих медиків Харківщини

У ХОДА нагородили кращих медиків Харківщини

У Харківській облдержадміністрації 19 червня відбувся прийом з нагоди Дня медичного працівника, який відзначається в Україні 21 червня. Від імені голови ХОДА Ігоря Райніна медиків Харківщини привітав заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Аббакумов. «Мабуть, почесніше професії медика, як і вчителі, у світі немає. Щодня до вас звертаються люди з різними проблемами і захворюваннями і ніколи, ні вдень ні вночі, вони не отримують відмови. Я бажаю вам здоров'я і щастя, щоб у вашому житті було більше щасливих днів і вихідних», - сказав Вячеслав Аббакумов. 

«Дійсно, медики Харківщини демонструють найвищий професіоналізм і виконують будь-які завдання, які перед ними ставлять. Від імені медичної громадськості хочу подякувати керівникам області. У такий непростий час ви докладаєте багато зусиль, щоб наша медицина стабільно працювала. Знаходите засоби і можливості. Ми це відчуваємо, знаємо, що медицина для вас в пріоритеті, і я впевнена, що таким же пріоритетом вона і залишиться», - подякувала голова Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України Альона Благовіщенська.

За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров'я та з нагоди Дня медичного працівника Почесні грамоти облдержадміністрації отримали 10 медичних працівників як Харкова, так і області. Також ще 7 медикам області вручили Подяки ХОДА.